Bekijk onze diensten

Onze diensten variëren van het onderhouden van uw boot tot de schade herstellen. Door onze jarenlange ervaring van 25 jaar in reparatie, onderhoud en passie voor de watersport kunt u vertrouwen op onze deskundigheid.

Onderhoud & Reparatie

Wij verrichten het hele jaar door alle voorkomende werkzaamheden aan alle typen boten. Door onze ervaring van 25 jaar in reparatie, onderhoud en passie voor de watersport kunt u vertrouwen op onze deskundigheid.

Installatie & Refit

Refit is een manier om nieuw leven in uw boot te blazen. Zoals nieuw schilderwerk van uw boot of het vervangen van (deels) de installatie en/of scheepsmotor, hetgeen de waarde ten goede komt.

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu schade betreft aan staal, roestvrijstaal, aluminium, hout, kunststof, polyester, teakdekken of welk ander materiaal ook, al deze schades kunnen wij voor u repareren.

Bemiddeling

Wij zetten uw boot te koop op diverse websites en gebruiken tevens ons grote eigen netwerk. Wij regelen de bezichtigen en gesprekken en bij een serieus bod zullen wij u contacten en hierbij ons advies geven.

Aanbod

U kunt ervan verzekerd zijn dat u bij ons een boot koopt die technisch in orde is. De door ons ingeruilde of ingekochte boten kunnen dus zowel op technisch als cosmetisch gebied aan uw wensen worden aangepast.

Wij zijn uw partner.

Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk in de markt kunnen we u waarschijnlijk een passende prijsopgave doen toekomen, waarbij u de mogelijkheid heeft tot inruil van uw bestaande boot of motor.

Inkoop & bemiddeling

Het komt voor dat wij ook boten inkopen die wij vervolgens verkoop klaar maken. Dit houdt in dat wij er zorg voor dragen dat de boot in goede staat verkeert bij verkoop. U kunt ervan verzekerd zijn dat u bij ons een boot koopt die technisch in orde is. De door ons ingeruilde of ingekochte boten kunnen dus zowel op technisch als cosmetisch gebied aan uw wensen worden aangepast.

Wat wij voor u kunnen doen?

Offerte aanvragen

Vertrouwd door bekende merken.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of vrijblijvende offerte.

Neem contact op