Wij verrichten het hele jaar door alle voorkomende werkzaamheden aan alle typen boten groot en klein van elk materiaal.

Door onze jarenlange ervaring van 25 jaar in reparatie, onderhoud en passie voor de watersport kunt u vertrouwen op onze deskundigheid. Wij (ont)verzorgen voor u graag onder andere:

  • Cleanen, polijsten en/of waxen

  • Schilderwerk

  • Timmerwerk

  • Aanbrengen van antifouling

  • Reinigen buiskappen en impregneren

Wij werken met gerenommeerde merken voor een optimaal resultaat. Daarnaast kunt u tijdens de stalling, installatie- en onderhoudswerkzaamheden door ons laten uitvoeren zodat uw boot in het voorjaar weer in topconditie is en tevens gereed voor een nieuw vaarseizoen.

  • de jong jachtservice

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op
VOORNA

Beurten en reparaties

Naast regulier/cosmetisch onderhoud voert De Jong Boot-& Jachtservice vooral ook alle onderhoudsbeurten en reparaties uit aan alle typen en merken diesel / benzine-, inboard- en buitenboordmotoren zoals : Mercruiser, Volvo Penta, Yanmar, Nanni, Vetus, Mercury, Honda, Suzuki, Yamaha.

Daarbij werken wij reeds jaren naar volle tevredenheid samen met gespecialiseerde bedrijven met elk zijn vakgebied in de watersport.
Door deze samenwerking kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden (dus ook fabrieksgarantiewerk) voor u uitvoeren waarbij De Jong Boot-& Jachtservice uw aanspreekpunt is.

Offerte aanvragen

Kunnen we iets voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of vrijblijvende offerte.

Neem contact op